Activiteiten

Kick Off FC Eindhoven Meiden en Vrouwen

Uitnodiging Kick Off

Meiden en Vrouwen FC Eindhoven AV Seizoen 2019-2020


Op zaterdag 17 augustus organiseert de meiden en vrouwenafdeling van FC Eindhoven AV een gezamenlijke Kick Off voor alle voetballende meiden/vrouwen van FC Eindhoven. We willen graag de band tussen meiden en vrouwen versterken en een Kick Off aan het begin van het seizoen lijkt ons een goed idee!

Tijdens de Kick Off zullen er diverse voetbal en trainingsonderdelen plaatsvinden, waarbij alle speelsters gemixt zullen worden.

Het trainingsprogramma zal starten om 10:30 uur, vanaf 10:00 uur kan er aangemeld worden in de kantine. We willen iedereen vragen optijd aanwezig te zijn, zodat we ook optijd kunnen starten. Het officiële programma op deze dag zal duren tot ongeveer 15:15 uur duren. Daarna vind er om 16:00 uur nog een aanvullend programma plaats, wat dit precies is, is nog een verrassing. Iedereen die wil kan dus langer blijven, dit zal omstreeks 17:00 uur afgelopen zijn.
 Het is belangrijk om natuurlijk je voetbalspullen mee te nemen.
Tussendoor zal er gezorgd worden voor lunch en wat drinken, maar neem ook zelf een bidon mee voor tijdens het voetballen!

We willen weten wie we kunnen verwachten,
er kan tot t/m 10 augustus aangemeld worden door op onderstaande "inschrijven" knop te klikken en het formulier in te vullen.

Om de dag tot een succes te maken, willen wij graag van ieder team 2 vrijwilligers die beschikbaar zijn om die dag te helpen met het begeleiden van een groepje of te ondersteunen in de organisatie op de dag zelf. Aanmelden hiervoor kan ook via hetzelfde formulier, alleen dan even “begeleider” aanvinken ipv speelster.

Wij hopen iedereen te begroeten op 17 augustus, zodat we er met z’n allen een fantastische dag van kunnen maken!

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

evenement eigenschappen

Startdatum 17-08-2019
Einddatum 17-08-2019
Registration Start Date 25-06-2019
Sluitingsdatum 10-08-2019
Prijs per persoon Gratis
Vragen? activiteitenmeidenafdelingfce@gmail.com
Locatie FC Eindhoven
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Contact

Voor vragen, opmerkingen en inschrijvingen kunt u zich wenden tot:
Sandra Swinkels
Voetbal & Keepersacademie Nederland
info@voetbalenkeepersacademie.nl
Tel. 06-14056708

© Voetbal & Keepersacademie Nederland. Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media